Det här är våra

Tjänster

Vi hjälper

Navigera enkelt med ikonerna nedan

Fastighetsbolag & BRF

Tjänster som riktar sig mot företag

Offentlig utemiljö

Vår maskinpark är anpassad för både stora och små arbeten

Lek & idrottsanläggningar

Anläggning och förvaltning

Privata trädgårdar

Beskärning, häckklippning, plantering och anläggning m.m.

Våra tjänster

Allt inom utemiljö

Våra professionella medarbetare hjälper er med att underhåll av er utemiljö och göra den vacker och behovsanpassad. En kontinuerlig skötsel förlänger livslängden på er investering. Vi hjälper er med både små och stora uppdrag.  

Här kan du bland annat få hjälp med totalskötsel av din fastighet under hela växtsäsongen eller enstaka uppdrag vid behov.  

Sedan vår start har vi genomfört hundratals anläggningar. Projektens storlek varierar från små detaljer i villaträdgårdar till stora offentliga miljöer. Vår maskinpark är anpassad för både stora och mindre arbeten. Vi arbetar och samordnar med alla förekommande material och beläggningar inom utemiljö. Under vintern hjälper vi er med snö- och halkbekämpning.  

Vi erbjuder er en komplett uppsättning av tjänster för din utemiljö, året om.  

20+ år av erfarenhet

Trädgårdsskötsel

Oavsett storlek och syfte med er utemiljö, ser våra medarbetare till att den sköts efter era behov.  

Våra professionella trädgårdsmästare utför alla arbeten såsom gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning, beskärningar samt kommer med konstruktiva förbättringsförslag om det önskas.

Vi har också duktig personal som hjälper er med växtförslag, både perenner, buskar, träd och säsongsblommor.  

Markanläggning

Utgångspunkten för alla anläggningsprojekt är er fastighet, era önskemål och behov. Varje anläggningsprojekt startar med ett möte där vi tillsammans går igenom era behov och önskemål. Vi kan även ge förslag och lösningar. Vi upprättar därefter ett prisförslag med specifikation utifrån vår överenskommelse.  

Vi strävar efter att alltid leverera högsta kvalité inom de tidsramar som är uppsatta.  

Snö- och halkbekämpning

Under vinterhalvåret är vår maskinpark och personal rustade för snö och halkbekämpning. Vi åtar oss uppdrag på bland annat industrifastigheter, flerbostadshus, gång – och cykelbanor samt privata fastigheter i Norrköping med omnejd.  

Vi har små och medelstora hjullastare och traktorer till vårt förfogande. Utöver sandning och snöröjning kan vi även erbjuda er saltning och bortforsling av snömassor.  

När våren nalkas hjälper vi er givetvis med maskinell grusupptagning.  

Miljö

I alla arbeten finns det ett miljötänk, utifrån vår miljöpolicy.

Vi strävar mot att alltid kunna återanvända material när det är möjligt. Våra handverktyg går antingen på Aspen eller el. Våra maskiner och bilar uppdateras fortlöpande för att nå våra miljömål.

Alla våra maskiner ska gå på förnybart bränsle år 2025.

Urval av tjänster

Trädgårdsskötsel

Markanläggning